Лучан запрошують у парк бігати і робити зарядку

19 вересня «Національний Альянс» у Луцьку організовує пробіжку та зарядку в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Захід проводиться в рамках кампанії «У здоровому тілі – здоровий дух!» з метою популяризації здорового способу життя та залучення молодих людей позбуватися шкідливих звичок, займатися спортом та активним відпочинком.

Збір бажаючих відбудеться о 17:00 біля в входу у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки.

 

  •  
Comments:

Один коментар до Лучан запрошують у парк бігати і робити зарядку

  1. Доброго всім вечора і слава Україні!

    Народ, обов’язково скористайтесь цим запрошенням!
    Розповідаю свій випадок…

    Лишився без роботи і міг практично безбідно жити із сім’єю цілий рік. І нічого не робив аж 9 місяців, а лише лежав на дивані, дивився кінофільми та регулярно попивав пивко з друзями (але не палив. Палити покинув ще кілька років до описуваних подій. Якби ще палив, то, мабуть, вже помер би).

    В результаті:
    1. Відчув, що вельми охляв. Вночі не знаходив собі місця, бо дуже боліла спина.
    2. Почала паморочитися та боліти голова. Піднятися вранці – була проблема.
    3. Піднявся кров’яний тиск і почалася аритмія (для тих, в кого її ще, на щастя, не було – це великий шок від безпричинного страху смерті)
    4. Відчув, що мені мінімум 75 років, хоча не дотягував і до 50-ти.

    Плюнув і змінив життєві принципи. Бо зрозумів, що нинішнє життя – прямий шлях до могили максимум через 5 років. Ще й виснажу сім’ю видатками на лікарів.
    Власне, я ще з армії знав, що ні до чого доброго лінивство не приведе, але лінь тимчасово все ж перемогла :(

    В результаті “страху, що скоро здохну, а в мене ж дробні діти” почав через силу вранці бігати. Спочатку по 300-500 метрів – задихався і гадав, що помру прямо на дорозі. Аж через тиждень регулярних пробіжок стало легше і втягнувся.
    Назавжди покинув це с.ране пиво.
    Відмовився від горілки (ну, тепер трішки собі дозволяю, але на другий день кров з носу маю вигнати з організму вжитий алкоголь!).
    Помалу перейшов на 1, 1.5, 2, 2.5 км вранішніх пробіжок. Далі відстані не нарощував, а нарощував інтенсивність (швидкість) бігу. Головне – добре пропотіти і відчути задоволення від навантаження! І слухати організм! Він ваш товариш і ніколи не підведе!
    ОБОВ’ЯЗКОВО після пробіжки має бути легка фіззарядка та душ/ванна. З ОБОВ’ЯЗКОВИМ КРИЖАНИМ душем в кінці. За 2-3 місяці він стане вам настільки бажаним, як дітям морозиво і “не йти до школи” :)

    Панове, зараз відчуваю себе як і раніше десь на 33. Можу 35 разів віджатися на кулачках на асфальті. Можу днями бродити по очеретах на полюванні, коли очерет та осока обплітають все тіло.
    Можу легко йти в партизани :)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>