Лідер слов’янських «сепаратистів» – росіянин, його соратники також (фото)

Видання Ukrainian Policy ідентифікувало кілька бойовиків, які орудують у Слов’янську та ряді інших міст Донеччини. Більшість із них виявилася росіянами. Як пише «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/23/7023360/, дані підтвердженні аналізом сторінок соціальної мережі «Вконтакте».

Лідер терористів Євгеній Пономарьов родом з Білоріченська, Краснодарський край. Йому 39 років, він зареєстрований як козак, активний у співтоваристві Терських козаків. Він був зображений на багатьох фото, зроблених у Слов'янську й Краматорську. Він також сфотографувався із самопроголошеним «мером» Слов'янська.

 

 

 

 

 

Тихон Каретний також козак родом з Білоріченська.

 

 

 

 

 

 

 

 

Євгеній Ковальов прибув в Україну також з Білоріченська. Має відношення до терських козаків.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Антон Морозов родом з Іркутська. Його основний профіль показує його у військовій формі. Серед фото багато неонацистської символіки, у тому числі фото спалювання прапора Ізраїлю.

 

 

 

 

 

 

 

Олександр Ганчев був помічений у Криму, на його сторінці розміщені відео тренувань по проведенню штурму. Він є членом сторінок у підтримку Беркута, Російський марш, захоплюється страйкболом. У графі місто проживання зазначена Горлівка. Також відзначено, що він закінчив школу в Макіївці.

 

 

 

 

 

Ігор Георгіївський родом із Сімферополя. Він був помічений у Слов'янську, сфотографувався на фоні вертольотів на слов'янському аеродромі, який захоплювали сепаратисти.

 

 

 

 

 

 

 

Євгеній Злой також є членом угруповання, яке орудує в Слов'янську, входить до групи Донські козаки.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Едвард Пітерський» містом проживання на своїй сторінці вказав Харків. Він також зазначив, що є членом бійцівського клубу «Оплот». Він також підписаний на співтовариства, що підтримують Беркут, Антимайдан, за приєднання Південного-Сходу України до Росії.

 

 

 

 

 

Дмитро "Харківський" Шелест на своїй сторінці під світлиною в камуфляжі написав, що вона зроблена в Слов'янську. Він зазначає, що є членом бійцівського клубу «Оплот».

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>