«Волинь» почала серію домашніх ігор з поразки

«Волинь»-«Зоря» – 0:2

Голи: 0:1 – Любеновіч, 0:2 – Маліновський (90+3).

«Волинь»: 74. Кичак, 23. Шершун, 16. Шіш, 14. Масло, 6. Шиков – к, (26. Никитюк, 72), 88. Скоба (89. Козьбан, 56), 8. Нємчанінов, 99. Лопес, 15. Матей, 79. Бабатунде (20. Задерецький, 69), 19. Селін.

«Зоря»: 30. Шевченко, 16. Ярмаш, (17. Ігнатьєвіч, 46), 25. Білий, 15. Вернидуб, 6. Каменюка – к, 35. Грицай, 34. Петряк (18. Маліновський, 70), 37. Хомченовський, 9. Даніло, 22. Любеновіч, 94. Болі (28. Будківський, 57).

Після вдалого весняного старту, коли "Волинь" у трьох турах здобула 7 очок, луцька команда потрапила в ігрову, а тепер уже, і у психолгічну яму. Домашній матч із "Зорею" підопічні Володимира Дикого повністю провалили. Якщо раніше слабким місцем "Волині" був напад, то останнім часом занепокоєння викликає і захист. Навесні задня лінія вимушено перекроюється ледь не щогри, виною усьому травми. От і у матчі із "Зорею" не зміг взяти участь лідер луцького клубу Сергій Сімінін. Ушкодження, отримане у Дніпропетровську, виявилося занадто серйозним. Врятувати ситуацію мав би інший стовп захисту Ванче Шиков, але македонець буквально за кілька днів перед матчем почав тренуватися. Тренерський штаб ризикнув і виставив його у стартовому складі, однак дограти до фінального свистка Ванче не зміг - знову відчув біль у нозі. Тай до цього Шиков не демонстрував традиційної надійності. Ігор Скоба на позиції захисника виглядав не найкращим чином, дебютував у головній команді і гравець молодіжного складу Роман Никитюк.

Уже у першому таймі стало зрозуміло, що хорошим результатом для "Волині" буде нічия. Так складалася і сама гра. Команди обмінювалися уколами, але відверто нечисленні вболівальники на стадіоні переважно нудьгували, розважаючись перекличкою між секторами. Згадали і про Путіна, але не забули і про свято. Нечисленна група уболівальників з Луганська, яку підсилили дружні луцькі фанати, теж не відставали.

Що до гри, то все ж перший тайм собі в актив могли б занести луганчани. Наприкінці 45-хвилинки команда Вернидуба ледь не вийшла вперед. Болі сам на сам переграв Кичака, але не влучив у ворота.

По перерві на правах господаря мала б додати "Волинь", але чомусь луцькі футболісти виглядали втомленими. Про комбінаційний футбол мова взагалі не йшла. Лишень індивідуальна гра Бабатунде, Матея та Лопеса несла потенційну небезпеку воротам "Зорі". А ось випади гостей були дуже гострими. В одній з таких атак Хомченовський і Ко розклали увесь захист "Волині" по поличках і виклали "круглого" під удар Любеновічу, який не залишив шансів Кичаку - 0:1. Лише після гола "Волинь" оживилася, тренери для підсилення атаки випустили на поле молодого Задерецького. Це дало короткотермінове пожвавлення. Двічі небезпечно пробивав Лопес, пристрілювались і Задерецький з Козьбаном. Але кінцівка гри знову була за гостями. Коли вже спливали останні секунди матчу луганчани забили вдруге. Кичак не прорвався з ударом Малиновського і закотив м’яч у свої ворота. Схоже, навіть не усі уболівальники зрозуміли що відбулося і з яким рахунком завершився матч.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>