Турист з ОАЕ полетить у Космос за чверть мільйона доларів

В Об’єднаних Арабських Еміратах оголошено конкурс серед на першого космічного туриста. Окрім обов’язкових критеріїв щодо стану здоров’я враховуватиметься і фінансовий стан. Адже подорож у Космос обійдеться у чверть мільйона доларів.

Конкурс оголосила Еміратська інвестиційна компанія Aabar. Її керівництво заявило, що Aabar спільно з Virgin Galactic виділяють квиток спеціально для громадянина ОАЕ для польоту в космос на борту SpaceShipTwo. Перший комерційний рейс суборбітального космічного корабля заплановано уже на цей рік. Він уже проходить випробування та сертифікацію. Корабель, окрім двох пілотів, на борту матиме і шістьох пасажирів. Передбачається, що політ триватиме близько 150 хвилин, включаючи п’ятихвилинне перебування у невагомості. Прикметно, що бажаючих здійснити такий рейс значно більше. Кажуть, вже забронювали квитки на майбутні комерційні польоти в космос майже сім сотень багатіїв з різних куточків світу!

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>