Диверсанти зі Слов’янська готують БРТри для штурму Києва?

В Інтернеті з’явилася інформація про готовність донецьких сепаратистів вирушати на Київ. Її оприлюднив білоруський журналіст, нині захоплений, а потім відпущений сепаратистами у Слов’янську.

Дмитро Галко із «Радыё Свабода» був затриманий бандитами разом з кількома іншими міжнародними медійниками за спробу відзняти події у Слов’янську. У журналістів відібрали не лише техніку, а й документи. Пізніше, коли медійників таки відпустили, Дмитро Галко зробив репортаж про побачене. От що він побачив у Слов’янську:

–     Слов’янськ – це фактично окуповане місто, він знаходиться під окупацією певних сил. Більшість людей, з якими ми тут спілкувалися, кажуть про них як про чужинців, прибулих невідомо звідки. Вони не сприймають це як органічну частину свого життя, їм це дуже не подобається. Адже окрім місцевого люду тут є багато озброєних людей, які виглядають, як військові. Це завжди видно – по одягу, як на них сидить форма, як вони тримають зброю. Зранку ми були біля приміщення, де раніше знаходилося управління СБУ, і там бронетехніка проводила маневри. Їхній командир сказав, що ця бронетехніка піде на Київ, на штурм Києва. Там машин 5-6. Командир сказав, що їх здали без бою, і показав машину, яка нібито належала київському спецпідрозділу «Кобра».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>