Донецькі терикони замайоріли українськими прапорами

Донецьк замайорів українськими національним кольорами. Жовто-блакитні прапори встановили на двох найбільших териконах у центрі міста. Так патріоти ще раз висловили свою позицію щодо подальшої долі регіону.

«Дуже хочеться бачити більше національних кольорів в Донецьку. Ми взяли цю висоту і розраховуємо, що Донецьк візьме свою висоту – тобто, залишиться з Україною, а не з небезпечними суб’єктами, які захопили Донецьку облдержадміністрацію і проголосили себе новою владою. Ми в Росію не хочемо», – говорить Ірина, учасниця акції, пише Gazeta.ua.

Активісти підкорили вершини двох найбільших у Донецьку териконів. Аби встановити там українські прапори, довелося скористатися послугами провідників, адже один терикон «помережаний» ямами-проваллями, а інший має надзвичайно сипучу поверхню. Здійсненим дуже гордяться, адже щиро вболівають і за свій край, і за долю України вцілому.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>