«Російська рулетка» забрала життя п’яного хмельничанина

Небезпечні розваги часто коштують людям життя. Так мешканець Хмельниччини вирішив зіграти у «російську рулетку» – і розпрощався з життям.

Пізнього вечора компанія молодих людей каталася на автомобілі у пошуках розваг. Один з них, 32-річний хмельничанин, дістав свій револьвер і почав демонстративно перед друзями крутити барабан. Всередині було кілька патронів. Власник зброї вирішив погратися із фортуною і, приставивши зброю до скроні, навмання натиснути на курок – будь що буде. У ту мить пролунав постріл, пише «ВСІМ».

Перелякані друзі за лічені хвилини домчали до лікарні. Однак допомогти загиблому медики вже не могли. Тим часом правоохоронці з’ясували, що зброя, з якої було здійснено постріл, пневматична – тобто, її можна вільно придбати. Ким і чому вона була перероблена під вогнепальну, з’ясовує слідство.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>