Мобілізовані працівниками ПАТ «Волиньгаз» збережуть робоче місце і зарплату

Набрали чинності законодавчі акти, згідно з якими за всіма мобілізованими працівниками будуть збережені робочі місця, посади та заробітна плата. ПАТ «Волиньгаз» забезпечить соцгарантії усім працівникам, які призвані до Збройних Сил України.

На сьогодні на військовій службі перебувають 18 співробітників компанії. Також для потреб Збройних сил України ПАТ «Волиньгаз» передало 5 транспортних засобів, повідомили у прес-службі компанії.

Трудова книжка працівників залишається на підприємстві, а після завершення особливого періоду (мобілізації) вони продовжать роботу на своїй посаді.

«У нас працюють висококваліфіковані фахівці газової галузі, тож ми цінуємо кожного співробітника. Водночас ми з розумінням ставимося до громадянського обов’язку – захищати державу, тож ніхто з наших працівників не втратить свого робочого місця», - запевняє голова правління Мирослав Коротя.

Робоче навантаження, що виникло в результаті мобілізації, розподілене між працюючими співробітниками, з дотримання умов колективного договору.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>