У Луцьку до Пасхи дітям-біженцям з Криму вручать подарунки

Сьогодні, 17 квітня, у Луцьку відбудеться благодійна акція Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» з врученням продуктових наборів та подарунків для дітей. На заході буде 16 сімей (в них   22 дитини)  які переселилися з АР Крим та Севастополя до Луцька.

Налагоджується тісна співпраця щодо вирішення проблем сімей переселенців. Активно до роботи долучаються громадські організації та волонтери, які надають посильну допомогу сім’ям. 2 дитини влаштовано до школи Луцька, одна вже відвідує садочок, вирішується питання щодо соціальної виплати для 8 сімей і головне питання постійного проживання та працевлаштування.  Створений «Координаційний центр з питань соціального захисту сімей, які виїхали з АР Крим та м. Севастополь на тимчасове перебування до міста Луцька».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>