Коломойський платитиме 10 тисяч доларів за голову російського диверсанта

Влада Дніпропетровської області на чолі з бізнесменом Ігорем Коломойським пропонує від тисячі доларів за здачу зброї, а за передачу владі російських найманців по 10 тисяч доларів.

Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації і бізнесмен Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook, пише «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/17/7022737/.

«Перші підрозділи спецбатальйону «Дніпро» сформовані й готові до виконання бойових завдань. Блокпости встановлені», – зазначив він.

«Я багато думав про події в Донецьку й Луганську. Висновок один: це революція бідності. Заколот утомлених, зневірених і непочутих владою людей», – написав Філатов.

«Кліка Януковича, яка занурила наших співгромадян у безодню безвиході, сьогодні провокує їх на сепаратизм, роздаючи гроші, украдені в людей і обіцяючи майбутнє в складі сусідньої недружньої держави», – додав він.

За словами Філатова, в акціях беруть участь «наші російськомовні брати з Донбасу, які заплуталися, втратили орієнтири, купилися на солодкі обіцянки негідників».

«У нас є пропозиція. За кожен повернутий ствол – виплачується винагорода: за автомат 1000 доларів США, кулемет – 1500 доларів США, гранатомет – 2000 доларів США», – повідомляє заступник Коломойського.

«За кожного переданого «зеленого чоловічка», він же найманець, який ступив на нашу спільну землю і намагається зіткнути нас у братовбивчій війні, – винагорода 10 000 доларів США», – додає він.

«За кожну звільнену будівлю, передану МІСЦЕВІЙ владі й під охорону спецроти «Донбас» батальйону «Дніпро» – винагорода 200 000 доларів США (причому у територіальної громади залишається вільне право доступу у будь-який момент)», – заявив Філатов.

Усі подробиці, місця передачі грошей, контактні телефон Штаб Національного Захисту повідомить у четвер.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>