Гобліну вкажуть на двері?

Путін поставив перед ФСБ завдання прибрати Сергія Аксьонова та Володимира Константинова з кримської влади. Про це повідомляє координатор «Інформаційного опору» Дмитро Тимчук, виходячи із засідання колегії ФСБ, на якому президент Росії підкреслив, що особливу увагу необхідно приділити формуванню територіальних підрозділів служби безпеки у нових суб’єктах Федерації – Криму та Севастополі. Спецслужбам поставлено завдання не допустити проникнення у владні структури осіб з кримінальним минулим, представників різного роду радикальних і екстремістських течій, словом, тих, хто спробує заважати нормальному розвитку півострова.

Таким чином, кремлівський вождь дав команду ФСБ очистити кримські органи влади від «прем’єра» Аксьонова та «спікера» Константинова. Адже у дев’яностих роках Аксьонов був причетний до організованого злочинного угруповання «Сейлем», де проходив під прізвиськом Гоблін, а Константинов займався шахрайством в особливо великих розмірах за допомогою своєї будівельної компанії «Консоль».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>