У Рівному жінка просила за чоловіка, який ледь не вбив її

Цей інцидент трапився у січні минулого року. Після опівночі Валерій та Тетяна повернулися з гостин від кума. Чоловік, який до цього не зловживав алкоголем, був добряче напідпитку, що не сподобалося дружині. Коли Тетяна зі сльозами висловила Валерію своє обурення, чоловік схопив ножа і чотири рази вдарив ним дружину в шию та груди. Після чого сів на стілець та заснув. Прокинувся від того, що закривавлена дружина благала викликати «швидку».

На виклик медики прибули разом із правоохоронцями. Тетяну госпіталізували, а Валерія забрали до міліції. За частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння) ККУ проти чоловіка відкрили кримінальне провадження.

Нещодавно суд виніс вирок Валерію, чоловіку засудили до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном на два роки. Підставою для  цього стала гарна характеристика чоловіка з місця роботи. Зі слів сусідів, він хороший сім’янин і зовсім неконфліктний чоловік. Вагому роль зіграло й те, що засуджений є батьком неповнолітньої доньки. Дружина, до речі, також пробачила чоловіку та просила не карати його суворо. Після тривалого лікування Тетяна все ще потребує реабілітації.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>