У Маріуполі при спробі захоплення частини Нацгвардії військові відкрили вогонь на ураження

У Маріуполі бойовики спробували захопити частину Національної гвардії №3057. Частини знеструмили, згодом темними дворами до неї почали підбиратися бойовики. Біля воріт частини тим часом зібралося кількасот цивільних. Російські диверсанти і терористи використали традиційну фашистську тактику боротьби, закрившись живим щитом з жінок та дітей. До військових вони поставили вимоги «поділитися» зброєю, повідомляють «Мариупольские новости». Проникнути на територію частини не вдавалося, бо ворота завчасно були заблоковані двома автозаками, також поруч стояла міліцейська машина. Між нападниками та правоохоронцями відбувалися перемовини, які, втім не дали ніяких результатів, тож штурмовики почали закидати частину коктейлями Молотова. У відповідь пролунали попереджувальні постріли. Коли ж нападники спробували розпочати штурм, українські військові відкрили вогонь на ураження. Внаслідок перестрілки п’ятеро людей отримали поранення – з них один правоохоронець. Також випадкові постріли влучили у житловий будинок. Налякані люди вибігли на вулиці.

Рішучість військових зробила свою справу, штурмовики та їхні посібники почали відступати. Але пообіцяли повернутися зранку.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>