На Волині на кордоні з’явилися кінні патрулі українських козаків

На ділянці відповідальності відділу «Дольськ» спільно з прикордонниками Луцького загону приступили до охорони державного кордону члени громадського формування «Славутська Січ».

Протягом двох днів прикордонники проводили спільні навчання та інструктаж з добровольцями. Під час спільного несення служби прикордонників з членами громадського формування на українсько-білоруському кордоні також будуть використовуватися коні, якими прибули громадяни.

Неподалік від прикордонного підрозділу розмістили наметове містечко  для «січовиків» та додатково встановили електрогенератор і польову кухню. А для їх всебічного забезпечення органами місцевого самоврядування постійно надається медична та ветеринарна допомога. Також жителі села Ветли Любешівського району допомагають з продуктами харчування та іншими матеріальними засобами.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>