У Радивилові крадуть дерева з алеї, висадженої на честь Небесної Сотні

За словами Наталії Тук, її родина вирішила долучитися до вшанування світлої пам’яті про патріотів загиблих на Майдані в Києві посадкою символічної алеї. Місце для неї вибрали біля обійстя батьків, що мешкають по вулиці Волковенка. Там у них є чимала присадибна ділянка. Відтак вздовж городньої межі й вирішено було посадити алею. 5 квітня відбувся сімейний суботник. До нього долучилися ще й мешканці декількох сусідніх будинків. Таким чином, окрім посадки, прибрали, благоустроїли територію.

Утім, уже через декілька днів уся ця історія з міні-алеєю затьмарилася нічною подією.

– Не стало одного деревця, черешеньки, – зазначає Наталія Тук, невідомі зловмисники витягли її разом із тичкою, до якої вона була підв’язана. Мама у розпачі, вона щодня ходила, підливала деревця, щоб росли, щоб краще прижились. А тут ось таке варварство. Просто боляче на душі, що є такі люди, для яких не те що природа, навіть пам'ять не буває святою».

Тим часом у Радивилові шукають тих, хто вчинив наругу над алеєю пам’яті. До міліції долучилася й громадськість.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>