У Києві люди знайшли у машині Царьова зброю і заблокували його в офісі ICTV (фото)

В автомобілі кандидата у президенти Олега Царьова, припаркованого біля офісу каналу ICTV, активісти знайшли чотири ріжка від автомату Калашникова з набоями.

Як повідомляє "Громадське телебачення", охоронець Царьова відмовився показувати посвідчення працівника охоронної фірми. Каже, що не планували використовувати зброю з лихими намірами. Також в салоні авто знайшли холодну та вогнепальну зброю, нашивки, одяг (в тому числі й військову уніформу) та документи (зокрема, дозвільні документи на гладкоствольну зброю). Викликали міліцію.

Активісти обурені сепаратистськими заявами Царьова на передачі «Свобода слова», уже майже дві години чекають під офісом ICTV, щоб влаштувати йому громадський осуд. До людей виходив ведучий програми Андрій Куликов, і просив їх розійтися. Однак телеканалу поставили ультиматум, або Царьов виходить, або буде штурм приміщення. Зрештою від штурму відмовилися, і провели перемовини з працівниками УДО. Охоронців пообіцяли не чіпати, для царьова підготували яйця.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>