Під радою палили шини і вимагали або рішучої протидії сепаратистам, або відставки Авакова і Турчинова

Учасники Віче, яке у понеділок ввечері зібралися на Майдані, вирушили до Верховної Ради, прихопивши із собою шини. Вони вимагали зустрічі з главою МВС Арсеном Аваковим, в.о. президента Олександром Турчиновим та секретар РНБО Андрієм Парубієм.

Натомість до мітингувальників виходила голова Антикорупційного бюро Тетяна Чорновол, яка заявила про неприпустимість штурму будівлі Ради, пише «Українська правда».

«Правий сектор» також заявив, що парламент не штурмуватимуть. «Закликаємо патріотів відійти від ВРУ, зараз не час для емоцій, потрібно думати про стратегічну мету! Зміни у владі потрібні, але не сьогодні», - йдеться у повідомленні організації в Twitter.

Сотник Володимир Парасюк заявив, що під ВР підпалили шини на знак того, що влада не прислухається і не робить нічого для протидії сепаратизму.

Він підкреслив, що Раду не штурмують, і більшість людей під будівлею знаходяться без масок.

«Наші вимоги до уряду — відставка Авакова і Турчинова. Завтра о 9 годині збираємося під ВР вимагати або дієвих рішучих кроків проти сепаратистів або відставки», - додав він в ефірі «Громадського ТБ». Мітингувальники зрештою розійшлися, залишивши невеличку групу, яка мала проконтролювати, аби якісь неконтрольовані сили не почали штурм Ради.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>