На Рівненщині знайшли склад набоїв

Співробітники міліції СБУ виявили у місті Здолбунові на Рівненщині обладнану схованку з боєприпасами. Там зберігалося 30 набоїв калібру 5,45 мм до автомата Калашникова та 43 набої калібру 9 мм до пістолета Макарова.

Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами) Кримінального кодексу України, повідомив начальник Здолбунівського РВ УМВС Олександр Панасюк. Наразі правоохоронці з’ясовують походження набоїв та вживають заходи зі встановлення осіб, причетних до незаконного зберігання і розповсюдження засобів ураження.

Міліціонери вкотре нагадують, особи, які добровільно здадуть зброю органам влади, звільняються від кримінальної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 263 КК України. Місячник добровільної здачі зброї триває до 30 квітня поточного року.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>