На Рівненщині чоловік до смерті забив знайому

Поблизу багатоповерхівки на вулиці Будівельників у місті Кузнецовськ Рівненської області виявили тіло 32-річної місцевої мешканки Ольги. Експерти встановили, що причиною смерті жінки стали чисельні травми живота, грудної клітки, внутрішньо-черевний крововилив, розрив печінки та перелом ребер. Як з’ясували правоохоронці, напередодні жінка чаркувала з 34-річним Андрієм у квартирі 47-річного Петра. Останній був інвалідом першої групи й Андрій доглядав його.

В ході суперечки, яка раптово виникла між людьми, Андрій наніс Ользі кілька ударів кулаками та ногами. Після цього витягнув її із квартири за будинок і залишив.

Вранці закривавлену жінку вранці знайшли перехожі.

Слідством Кузнецовського міськвідділу міліції відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, Андрій затриманий та поміщений в ізолятор тимчасового тримання, повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС у Рівненській області Сергій Гандзелевський.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>