У Луцьку самооборона під будівлею МВС взялася за бруківку

У суботу 12 квітня члени «Самооборони Майдану Волині» прийшли під приміщення обласного управління МВС, аби взятися за бруківку. Але якщо у лютому її використовувати як зброю, то цього разу за призначенням – як будівельний матеріал.

Самооборонівці взялися впорядковувати прилеглу до управління міліції територію, яка постраждала від революційних подій. Бруківку тоді потрощили, її використовували для штурму будівлі. Тоді ж постраждали й вікна. Всього розбили 36 склопакетів.

Підтримуючи нового начальника УМВС у Волинській області Петра Шпигу, якому службове приміщення дісталося не у найпривабливішому вигляді, а коштів у бюджеті катма, волинські самооборонці вирішили трохи допомогти з ремонтом.

Як розповів заступник начальника штабу «Самооборони Майдану Волині» Ігор Лапін, члени організації зініціювали суботник. Так співпало, що толока була запланована й у самих правоохоронців. Бізнесмени, які симпатизують самообороні, надали матеріали для відновлення бруківки. Також дві фірми погодилися надати склопакети для вікон та забезпечили працівниками. Отож міліціонери прибирали територію, знімали з розбитих вікон уламки скла, а самооборонці займалися бруківкою.

Роботи триватимуть і у будні наступного тижня. За цей час планують замінити усі розбиті склопакети і поміняти рами там, де це необхідно.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>