Турчинов поставив терористам черговий останній строк, далі до антитерористичної операції долучиться армія

Тим з терористів, хто складе зброю та залишить захоплені адміністративні будівлі у містах на Сході України до ранку понеділка, будуть надані гарантії незастосування  проти них відповідного покарання за вчинені дії. Про це у своєму зверненні заявив в.о. президента України Олександр Турчинов, повідомляє «Українська правда».

«Для тих, хто не стріляв у наших силовиків, хто складе зброю і покине захоплені адміністративні приміщення до ранку понеділка, я, в підписаному Указі, дав гарантії незастосування  проти них відповідного покарання за вчинені дії», - зазначив він.

Також Турчинов додав: «Ми готові розглядати питання суттєвого розширення повноважень регіонів та широкої реформи місцевого самоврядування, а також оновлення влади на місцях».

В.о. президента звернувся до співвітчизників на сході України: «Не будьте інструментами в цинічній та чужій війні проти власної країни. Не підтримуйте тих, хто хоче зруйнувати мир та спокій і штовхає ваш регіон у безодню економічної катастрофи, у безодню громадянського протистояння».

За словами Турчинов, РНБО вирішило розпочати масштабну антитерористичну операцію із залученням збройних сил.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>