На екстреному засіданні РНБО говорили про введення надзвичайного стану

На екстреному засіданні РНБО було обговорено антитерористичні заходи у зв’язку з ситуацією на Сході країни. Про це, з посиланням на прес-службу в.о. президента Олександра Турчинова, повідомляє «Українська правда».

Засідання РНБО відбулося у суботу пізно вночі під головуванням О. Турчинова в Міністерстві внутрішніх справ.

Джерела видання «Дзеркало тижня» повідомляють про те, що на зустрічі йшлося про можливість введення надзвичайного стану.

Засідання РНБО проходили під акомпанемент пікету будівлі МВС Автомайданом та Автодозором. Вони звинувачують владу у бездіяльності на фоні сепаратистських дій на сході України. Також активісти обурені побиттям і затриманням своїх друзів та колег на межі Полтавської і Харківської областей. Це члени патріотичних організацій, які прямували на Схід боронити цілісність України. При повній бездіяльності у бунтівних регіонах тут міліція спрацювала аж занадто добре. "Успіхами" навіть встигла похвалитися міністерська прес-служба.

  •  
Comments:

Один коментар до На екстреному засіданні РНБО говорили про введення надзвичайного стану

  1. Да,спасибо Майдану!Домайданились!Теперь весь народ лихорадит!

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>