На Волині представили нового керівника міліції

Міліцію Волині тепер уже офіційно очолив підтриманий волинською громадою полковник Петро Шпига. Витяг з наказу про призначення на посаду йому перед особовим складом УВМС України в області передав директор департаменту моніторингу та організаційно-інспекторської роботи МВС України Михайло Вербенський.

Перед Петром Шпигою представник міністерства поставив завдання – повернути довіру громадян до міліції. Тому і критерії оцінювання роботи віднині будуть нові. Михайло Вербенський зокрема зазначив, що галочки і статистика відходять у минуле. В першу чергу прислуховуватимуться до громадської думки, а також проводитимуться опитування серед особового складу чи задоволені вони своїм керівництвом.

Петро Шпига у своєму виступі закликав колег допомогти йому довести, що міліція Волині може працювати добре і злагоджено. Відзначимо, що, як мінімум за останні 30 років Петро Шпига перший начальник обласної міліції, який є корінним волинянином.

У новій міліції місце буде не всім. За словами Петра Шпиги, усіх хто скомпрометував себе, залишать управління, а на їх місце прийдуть достойні кадрові офіцери.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>