На Прикарпатті зголосилося 15 мільйонерів

15 мешканців Івано-Франківщини уже задекларували свої доходи за минулий рік у сумі понад мільйон гривень. Податківці чекають й інших, якщо такі ще є.

Загалом же на Прикарпатті задекларували свої минулорічні доходи 3,8 тисячі громадян краю. Проте податківці очікують візиту ще майже такої ж кількості мешканців області, які отримали доходи, однак ще не подали декларацію. Мова про 3,1 тисячі громадян, повідомила заступник начальника Головного управління Міндоходів в Івано-Франківській області Світлана Томашівська. «Переважно це ті люди, які отримували протягом 2013 року доходи не від податкових агентів, іноземні доходи, доходи від здійснення операцій з інвестиційними активами, від надання майна в оренду фізичним особам, доходи у вигляді спадщини чи подарунків, інші доходи, які не були оподатковані протягом року за місцем виплати доходу, але не є звільненими від оподаткування», – зазначила пані Світлана.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>