Кандидати у президенти: багаті й ті, хто прибідняється

Перед президентськими виборами в Україні, які відбудуться 25 травня цього року, проаналізовано декларації про доходи 23 зареєстрованих кандидатів у президенти і виокремлено серед них найбагатших, найбідніших, власника найбільшого автопарку та найбільшої кількості нерухомого майна.

Найбільший сукупний дохід у 2013 році отримав Сергій Тігіпко – 263 млн 579,7 тис. грн, з яких зарплата й інші виплати – 235,3 тис.

Узагалі нічого у 2013 році не заробив екс-депутат Київради Зорян Шкіряк. Він задекларував відсутність доходу як у нього, так і у членів його родини. Не отримав жодної гривні офіційних прибутків впродовж 2013 року і лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош. Сукупний дохід на його сім’ю становив 803 гривні.

Найбільший автопарк – у київського бізнесмена, голови «Інтерагроекспорту» Володимира Саранова. У його власності, згідно з декларацією, Mercedes S (вартістю 946 тис. грн), Volkswagen Tiguan (331 тис. 280 грн), Volkswagen Tiguan (347 тис. 440 грн), Audi Q3 (320 тис. грн), члени його сім’ї володіють Audi A8, Range Rover, Audi Q5, Subaru Forester.

Ольга Богомолець, яка працює головним лікарем, лікарем-дерматологом у ПП «Інститут дерматокосметології доктора Богомолець», володіє сімома квартирами. Найбільша з них – площею 252,9 кв. м. А ще вона має у власності два житлові будинки – 540 кв. м та 33,9 кв. м.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>