У ці години може початися війна?

«Ми, група «Інформаційний Опір», зі своїх джерел отримали вичерпні підтвердження заяви МЗС України про те, що третя доба активності сепаратистів на сході України – це початок здійснення другого етапу сценарію по вторгненню Росії в нашу країну.

Зокрема, за нашими даними, сьогодні за планом ГРУ ГШ ВС РФ лідерам сепаратистів віддані вказівки в ніч з 8 на 9 квітня ц.р. організувати «коридор» через державний кордон України для проходження колон військової техніки РФ з російської території», написав на своій сторінці у Фейсбук керівник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук.

За його даними, також сепаратисти отримали наказ організовувати провокації з жертвами в містах регіону. З тим, щоб російська сторона могла це інтерпретувати як «терор української влади проти народу».

Крім того, координаторами російського ГРУ, «працюючими» в регіоні, дана вказівка сепаратистам застосовувати зброю при спробах звільнити захоплені ними адмінбудівлі.

«За нашими даними українські правоохоронці і спецслужби нині вживають необхідні заходи для блокування сепаратистських груп. Держприкордонслужба і Збройні сили України проводять заходи по блокуванню держкордону і оборони прикордонних районів», - написав Тимчук.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>