Коли сепаратисти влаштовували шабаш керівник Адміністрації Президента літав рибалити на вертольоті

Виконувач обов'язків голови Адміністрації президента Сергій Пашинський у неділю, 6 квітня, літав із друзями на риболовлю вертольотом.

Про це повідомляє з посиланням на свої джерела журналіст Мустафа Найем у своєму Facebook, нагадуючи, що саме того дня на сході України сепаратисти почали захоплювати органи влади – облдержадміністрації та СБУ.

«Минулої неділі в. о. голови Адміністрації президента Сергій Пашинський побував на риболовлі в Національному природному парку Нижньосульський (Семенівський район Полтавської області). До місця відпочинку пана Пашинського доправили вертольотом», - написав журналіст.

«Організацією риболовлі займався такий собі Юрій Антоненко, начальник Сулинського басейнового відділення охорони, використання й відтворення водних біоресурсів і регулювання рибальства», - уточнив Найем.

Оскільки того дня сепаратисти захопили будівлі державних адміністрацій у Донецьку й у Харкові, а в Луганську було захоплено обласне управління СБУ, журналіст провів аналогію з екс-президентом Віктором Януковичем, який під час розгону Майдану полював на кабанів, пише «Українська правда».

Відзначимо, що нині в Україні нерестовий період і риболовля взагалі заборонена.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>