Волинські таеквондисти підвищили кваліфікацію, але бойкотуватимуть чемпіонат Європи у Білорусі

У Луцьку на базі скопрткомплексу ЛНТУ Волинська федерація таеквон-до(ітф) провела іспит для своїх спортсменів. Вони чергові дани та гипи (розряди). Для проведення семінару було запрошено міжнародного інструктора Владислава Кіма (5-ий дан) з Криму. Хоча він інспектує волинських спортсменів ще з 1997 року, цього разу виникли проблеми. Аби уникнути складнощів із перетином межі між Кримом та материковою Україною, для інструктора довелося оформлювати офіційне запрошення.

Як розповів президент Волинської федерації таеквон-до (ітф) Олександр Кінах (3-ій дан), всього атестовано близько чотирьох десятків спортсменів Волинської федерації таеквон-до(ітф). Найкраще виступили Ігор Кінах та Іван Олексюк, які отримали перші дани (чорні пояси). Також вдало виступили Валерія Войтович,  Олександра Насірова, Вікторія Іванова, Максим Урін, Мілан Крайванович та Любомир Янюк, які завоювали червоні пояси з чорною рискою. Всі ці спортсмени йшли до цієї відзнаки від 5 до 8 років, поступово розвиваючись фізично і духовно, вдосконалюючи свою техніку і тактичне мислення.

У ці дні у Білорусі відбувається чемпіонат Європи з таеквон-до. Взяти у ньому участь мав би й президент волинської федерації Олександр Кінах. Проте українська команда вирішила бойкотувати змагання через те, що Білорусь визнала анексію Криму Росією.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>