Волинські самооборонці не дали судді, якого підозрюють у хабарництві, вести судове засідання

Волинська Самооборона Майдану завітала до судді Ківерцівського районного суду Івана Підгорного аби переконати його не вести більше судових засідань, адже той ще досі перебуває під слідством. Це уже не перший візит до цього служителя Феміди. 1 квітня Волинська Самооборона уже відвідувала суддю. Тоді у нього також мало бути судове засідання, але через його відсутність, воно не відбулося.

«Він сидів в себе в кабінеті в мантії та з суддівським знаком. Мав намір йти в судову залу для проведення судового засідання», - розповідає самооборонівець Андрій Омельчук.

Проте активісти зупинили його. Під час діалогу присутніми, суддя Підгорний підтвердив, що відсудив свою зарплату, яку не отримував під час відсторонення від виконання обов’язків через порушення кримінальної справи. Також, за словами Омельчука, Нагорний запевняв, що він постраждалий у цій ситуації.

«Є фотозйомка. Були мічені гроші. Всі ці матеріали слідства є. Якщо після цього людина вважає себе невинною – це жах», - заявляє самооборонівець Омельчук.

На його думку, суддя Підгорний не має права вести судові засідання і справи громадян, адже сам через отримання хабара перебуває під слідством. Після довгих переконань Підгорний зняв із себе мантію, одягнувся і пішов з приміщення суду, повідомили у прес-службі Волинської Самооборони Майдану.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>