У Харкові сепаратисти знову вивісили триколор над ОДА

Протистояння у Харкові навколо приміщення ОДА закінчилося перемогою сепаратистів. Активну оборону адмінбудівлі вели правоохоронці нібито з Полтавщини. Однак аби не загострювати ситуацію надалі, харківські правоохоронці, які були куди більш пасивними, вмовили своїх колег відступити. Коли харківські міліціонери залишили будівлю ОДА, сепаратисти отримали вільний доступ до будівлі. На одному з верхніх поверхів знову вивісили російський прапор.

Окрім того, за повідомленням «Громадського ТВ», у Харкові проросійські активісти розгромили апаратну місцевої телекомпанії АТН, яку пов'язують з главою МВС Арсеном Аваковим. Сепаратисти вимагали від колективу студії, щоб їм забезпечили прямий ефір. Проте технічної можливості у каналу для цього не було. Тож, погромивши приміщення і прихопивши з собою дещо, нападники пішли.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>