Ковельчанка – бронзова призерка чемпіонату Європи з вільної боротьби

У місті Вантаа (Фінляндія) завершився чемпіонат Європи з вільної боротьби, за підсумками якого збірна України завоювала дві бронзові нагороди у змаганнях жінок. Однією з їх володарок стала ковельчанка Юлія Ткач (Остапчук). Після перерви, пов’язаної з народженням сина, майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби, учасниця Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року Юлія Ткач (Остапчук) у складі національної збірної команди України успішно повернулася на борцівський килим.

У ваговій категорії до63 кгЮлія Ткач-Остапчук здобула перемогу над іспанкою Авророю Хафардо (13:3), потім виграла у Інни Тражукової з Росії (8:0), а в півфіналі поступилася Анастасії Григор’євій з Латвії (3:6). У поєдинку за «бронзу» вихованка заслуженого тренера України Анатолія Мілєхіна взяла верх над чешкою Адель Ханзліковой (4:0).

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>