У Криму російський солдат застрелив українського офіцера

6 квітня о 23.40 у селищі Новофедорівка Сакського району Криму в офіцерському гуртожитку двома пострілами впритул з автомату АК-74 військовослужбовець окремого батальйону морської піхоти ЧФ РФ молодший сержант Зайцев Є.С. застрелив майора Карачевського Станіслава Володимировича (1981 р.н.), який проходив службу в одній з військових частин ВМС ЗС України та готувався до виїзду на материк.

За інформацією Міністерства оборони України, трагедія сталася в коридорі на п’ятому поверсі гуртожитку. Одна куля влучила офіцеру в груди, друга в очну ділянку, сліди крові ведуть від третього поверху. Є припущення, що мало місце переміщення тіла загиблого.

Також є інформація, що товариш загиблого – офіцер оперативного відділення штабу військової частини ЗС України капітан Єрмоленко Артем Володимирович по звірячому побитий та заарештований солдатами РФ, на даний час переданий до слідчого відділу ЧФ РФ.

За словами свідків приблизно у час смерті офіцера, в коридорах гуртожитку були чутні вибухи та постріли.

На місце події виїжджала оперативна група Сакського МВ міліції, військова прокуратура та слідчий комітету РФ.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>