Сепаратисти проголосили створення «Донецької республіки»

Зі сцени, встановленої на сходинках Донецької ОДА було оголошено про створення так званої незалежної Донецької республіки та входження до складу РФ. Про це у своєму мікроблозі в Twitter повідомляє місцеве видання «ОстроВ».

Сепаратисти знімають з будівлі облдержадміністрації прапор Донецької області і міняють на прапор «Донецької республіки». Як пише «ОстроВ», виступаючий оголосив, що з цього моменту створено «Незалежну Донецьку республіку».

«Відтепер Донецька область є незалежною республікою. Ура!», – сказав він. Натовп зустрів цю заяву оваціями і криками «Росія, Росія». Пізніше виступаючий додав, що дане рішення прийнято на позачерговій сесії.

Пізніше «народна рада» прийняла ще одне рішення – про входження новоствореної республіки до складу Росії. Мітингувальники зустріли цю інформацію криками: «Путін, допоможи!»

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>