Проти сепаратистів на сході проведуть антитерористичну операцію

В. о. президента України Олександр Турчинов завив, уряд вживає заходів щодо стабілізації ситуації на сході України і готується до силових акцій. Про це йдеться у його зверненні. Для координації діяльності силових структур уряд направив до Харкова Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, до Донецька – першого віце-прем’єр-міністра Віталія Ярему, до Луганська – секретаря РНБО Андрія Парубія та голову СБУ Валентина Наливайченка, повідомила «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/7/7021616/.

«Було створено Антикризовий штаб, проти тих, хто взяв в руки зброю, будуть проводитись антитерористичні заходи», – запевнив Турчинов.

«Враховуючи пасивну поведінку деяких структур місцевих правоохоронних органів, вони будуть доукомплектовані за рахунок підрозділів з інших регіонів», – додав в.о. президента.

Як відомо, у Донецьку, Луганську та Харкові продовжуються проросійські мітинги. Донецькі сепаратисти, захопивши ОДА, вже оголосили, що хочуть  до 11 травня провести «референдум» щодо створення Донецької народної республіки та погрожують попросити Кремль ввести російські війська. Також у столиці Донбасу була спроба захопити обласне телебачення.

Найгірша ситуація поки що у Луганську, тут угрупування бандитів захопило арсенал зброї в обласному управлінні СБУ

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>