На Рівненщині юнак загинув від вибуху артилерійського снаряду

Трагедія трапилася у неділю близько 18 години. В лісовому масиві поблизу села Зоря Рівненського району четверо підлітків розпалили вогнище, а за кілька хвилин пролунав вибух. 17-річного мешканця села Руда-Красна цього ж району Петра із закритою травмою живота, рваною раною лівої руки та в шоковому стані госпіталізували в реанімаційне відділення Рівненської ЦРЛ. За кілька годин по тому хлопець помер.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника Рівненського РВ УМВС Ігоря Яблонського, ймовірною причиною вибуху став артилерійський снаряд часів Великої Вітчизняної війни. Оскільки існує підозра, що на місці події знаходяться вибухові предмети, додатково територію оглядатимуть працівники  Державної служби з надзвичайних ситуацій. Наразі ця ділянка охороняється.

Загиблий Петро навчався на другому курсі технічного коледжу при Національному університеті водного господарства та природокористування у Рівному. Троє інших осіб не ушкоджені та перебувають вдома.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>