Дідусь «приторговував»… патронами

На Прикарпатті затримали дідуся-підприємця, який з-під прилавку торгував забороненими предметами. Він пропонував покупцям… малокаліберні патрони.

Горе-бізнесмену 82. У поле зору правоохоронців він потрапляє уже не вперше – кілька років тому дідуся вже притягували до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання боєприпасів. Схоже, це  його нічому не навчило. Чоловік торгує на ринку у Верховині господарськими товарами, однак не погребував додатковим протизаконним заробітком і взявся приторговувати ще й боєприпасами. При огляді його робочого місця у ящику під прилавком міліціонери виявили солідний «арсенал» – 82 патрони калібру 5,6 міліметри, а також більше півтори сотні набоїв до гладкоствольної мисливської зброї різних калібрів і капсули для запалювання боєприпасів. Тепер пенсіонерові загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>