На Хмельниччині у вогні загинули двоє маленьких дітей

5 квітня о 02:59 у  місті Шепетівка Хмельницької області на вулиці Партизанській виникла пожежа у приватному одноповерховому житловому будинку. Рятувати людей з вогню почали сусіди, вони ж викликали рятувальників та медиків. Так люди винесли з будинку чоловіка 1985 року народження та його двох дітей. Старшій дитині було три роки, меншій рік і три місяці. Врятувати життя дорослому медики намагалися на місці, та після 40 хвилин реанімаційних заходів він таки помер.

Дітлахів сусід попуткою відправив у Шепетівську центральну районну лікарню. У них було сильно отруєння чадним газом. Боротьба за життя малечі тривала близько години, але, на жаль, результатів не дала.

Як повідомили у ДСНС Хмельницької області, на момент прибуття пожежних вогонь поширився двома житловими кімнатами. Полум’я знищило ліжко, диван та речі домашнього вжитку.

За попередніми даними, причиною пожеже став недопалок, з яким заснув дорослий.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>