Як допомогти військовим частинам Волині (рахунок, список потреб)

Громада Волині робить усе можливе аби підвищити бойову готовність військових частин, які базуються на території області. Найактивніше триває робота у 51-й механізованій бригаді, яка базується у Володимирі-Волинському. Навколо неї згуртувалися активісти з Нововолинська та Володимира-Волинського. У відновлення техніки вкладено уже чимало коштів, проте потреби ще досі дуже серйозні. Як розповів командир частини Володимир Яськів, подекуди його підрозділу бракує елементарного. Зокрема є потреба у 150 бронежилетах. Це мінімум для тих військових, які уже вийшли з території базування на передову. Реальна ж потреба значно більша, а один бронежилет коштує 3900 гривень. Не вистачає акумуляторів на автомобілі та різну техніку на кілька мільйонів гривень, на запчастини, гуму до авто – ще більше мільйона. І це потреби лише однієї частини. Ентузіасти з числа простих людей та малого бізнесу уже починають вичерпуватися, отож у підвищені боєздатності волинських частин повинні взяти активну участь усі волиняни. Кошти для військових можна перераховувати на рахунок Волинської обласної організації Української спілки воїнів Афганістану, голова якої – Григорій Павлович – водночас є головою наглядової ради з розподілу коштів серед частин:

ПАТ «КБ «Приватбанк»

р/р 26006055500199

МФО 303440

Код 20129977

Окрім фінансової допомоги потрібен людський ресурс, зокрема спеціалісти з ремонту техніки, автоелектрики, інколи різноробочі.

Актуальні потреби військових частин Волинської області:

1. За напрямком зв`язку: 

електрогенератори на 5 кВт

радіостанції переносні типу «Кордон – Н» (Тернопільський завод «Оріон»), або інші аналоги

радіостанція автомобільна типу «Кордон – Н» (Тернопільський завод «Оріон»), або інші аналоги

кабель польовий типу "П-274"

2. За напрямком речового забезпечення: 

екіпіровка для мобільних груп

туристичні намети захисного кольору

мішок спальний з підстилкою

шолом сталевий

чохол для шолома

намет для розміщування особового складу (УСТ-56, УСБ-56)

бронежилет

жилет розвантажувальний

Інформацію можна отримати у координаційному центрі за телефоном (063)0205177.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>