У Луцьку чергу на житло перевели в он-лайн режим

З метою забезпечення відкритості та прозорості  в роботі виконавчих органів Луцької міської ради відділом реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства забезпечено відкритий доступ до переліку осіб, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Луцької міської ради. Тепер кожен лучанин зможе відстежувати своє перебування на квартирному обліку. Доступ де ресурсу за цим посиланням http://www.lutskrada.gov.ua/citizen/kvartyna-cherga.

Аби стати на квартирну чергу, потрібно подати в департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради наступні документи:

заяву (заповнюється на місці);

довідку з житлово-комунального підприємства  (експлуатуючої будинок організації) про склад сім’ї та реєстрацію (форма-додаток №1);

довідку за місцем роботи повнолітніх членів сім’ї;

акт обстеження житлових умов;

при наявності пільг – копію документу, що підтверджує пільги;

квитанцію про оплату за комунальні послуги за місцем проживання (копію);

свідоцтва про народження дітей (копії);

паспорти усіх повнолітніх членів сім’ї (копії ст.1,2,9,11,12,13);

реєстраційні номери облікових карток платників податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (копії).

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>