Російські шпигуни хотіли викрасти кандидата в президенти на Львівщині

2 квітня Служба безпеки України затримала на території Львівської області двох громадян РФ – 1987 р.н. та 1986 р.н., які мали намір захопити в заручники кількох громадян України, один з яких є кандидатом в Президенти України, повідомляє прес-центр СБ України.

Під час проведення огляду місця події в автомобілі, який належить одному із затриманих, виявлено 200-грамову тротилову шашку, металевий циліндроподібний предмет з прикріпленим дротом (ймовірно – детонатором), 16 набоїв для ПМ, а також зошит, в якому вівся облік автомобілів, якими користується кандидат в Президенти, графік його пересування.

Крім того, виявлено планшет із фотографіями цього політика, депутатів Львівської обласної ради, одного з колишніх народних депутатів України, фотозображенням будинків, які належать вказаним особам та схемами під’їздів до них. Обидва зловмисники затримані СБУ.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>