Залякали жінку, щоб чоловік швидше повернув борг

До мешканки Луцького району завітали кілька чоловіків, які представилися знайомими її чоловіка. Коли жінка відчинила двері, непрохані гості повідомили господині, що її благовірний винен їм гроші. Аби він швидше думав, чоловіки прихопили з собою ноутбук та телевізор. Щоправда довго потішитися здобиччю їм не дозволили правоохоронці, які затримали злочинний дует. Чоловіки пояснили, що не планували крадіжку, просто якось хотіли налякати боржника.

Як повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області (http://mvs.gov.ua/mvs/control/volyn/uk/publish/article/114054), за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Тепер спритники можуть опинитися у в’язниці на строк від чотирьох до восьми років. Техніку вилучено, тож після проведення необхідних слідчих дій її повернуть власнику. Триває досудове розслідування.

 

 

 

Фото: заставка – кайданки

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>