У Луцьку пікетували обласне управління міліції

Фото з ВолиньPost

2 квітня з ініціативи «Правого сектору» Волині, яку підтримали ряд інших громадських формувань та організацій, у Луцьку відбувся пікет обласного управління МВС. Акція зібрала кілька сотень людей. Причина пікету – невдоволення тим, що міністр МВС Арсен Аваков не підписав рапорт нинішнього начальника УМВС в області Віктора Швидкого. Віктор Васильович втупив на цю посаду 9 березня, але в ході громадських «Правий сектор» висловив несприйняття кандидатури начальника. 12 березня відбулася повторна зустріч, після якої Віктор Швидкий і написав заяву на звільнення. З того часу він перебував на лікарняному, а 31 березня знову вийшов на службу.

Пікет відбувався у спокійній обстановці. Лідер «Правого сектору» Волині Павло Данильчук зачитав звернення до виконувача обов’язків Президента України Олександра Турчинова щодо звільнення Віктора Швидкого з посади. Один екземпляр документи передали правоохоронцям, а другий пообіцяли віддати в Адміністрацію Президента України.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>