Європа заборонила польоти у Крим

Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) заборонила польоти до Криму , зокрема в Сімферополь і Севастополь. Тут не визнають жодні односторонні декларації аеронавігаційного обслуговування українського повітряного простору, які видані не українською владою.

Щоб уникнути порушення у повітряному русі, Євроконтроль радить при виборі маршрутів (крім закритих) погоджувати їх з українськими, румунськими, болгарськими і турецькими диспетчерськими центрами.

Для довідки: Євроконтроль координує і планує управління повітряним рухом для всієї Європи. Його діяльність включає в себе роботу з національною владою, постачальниками аеронавігаційного обладнання, цивільними і військовими користувачами повітряного простору, аеропортами та іншими організаціями. А також стратегічне і тактичне управління потоками  підготовку диспетчерів, регіональний контроль повітряного простору та збір аеронавігаційних податків.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>