Бізнес Волині зібрав майже мільйон на армію

У Луцьку відбулося засідання форуму помічників армії. До сесійної зали Волинської обласної ради прийшли військові, відставні офіцери, бізнесмени, представники громадських організацій, просто громадські активісти. Ще 19 березня при спеціально створеній громадській раді було відкрито спеціальний рахунок для збору коштів на потреби військових частин розташованих на території області. Очолив наглядову раду з розподілу коштів від меценатів та громадян голова обласної спілки воїнів Афганістану Григорій Павлович. Він розповів, що на рахунку вже вдалося акумулювати 990 тисяч гривень. На даний момент з громадськими організаціями співпрацюють 5 військових частин та установ. Нині по допомогу до громадськості звернулися ще 6 менших військових частин.

Більшу частину зібраної суми передали на потреби 51-окремої механізованої бригади дислокованої у Володимирі-Волинському, чималі транші передали на потреби прикордонників, авіаторів, Національної Гвардії та обласного військкомату.

Окрім того індивідуально допомогу надають бізнесмени Волині. Серед них Ігор Єремеєв, Ігор Палиця, Віктор Чорнуха, підприємство «Модерн-Експо».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>