На Рівненщині шахраї крадуть гроші з банківських карток

29-річна Тетяна з міста Дубровиця Рівненської області розмістила в Інтернеті оголошення, що продає весільну сукню. За кілька днів їй зателефонував покупець і попросив назвати номер картки для перерахунку грошей за покупку. Жінка назвала номер платіжного документа матері Ніни. Згодом чоловік сказав, що операція не проходить, попросив власницю картки підійти до банкомату, аби провести декілька операцій.

— Коли жінка прийшла до банкомату, покупець-шахрай попросив її ввести номер картки та пін-код, — розповів начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області Василь Зелінський. — Ці дії Ніна повторила чотири рази, в результаті з її рахунку зникло 9 тисяч гривень.

За кілька днів по тому дубровицькі правоохоронці зафіксували ще один подібний випадок шахрайства. Цього разу зловмисники отримали близько 6 тисяч гривень від 20-річного Віталія. Через мережу Інтернет хлопець продавав ноутбук.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>