Інвестори повернулися до планів побудови під Ковелем сміттєпереробного заводу

Минулого року ТзОВ «Інвестиційна компанія «МАРКОНІ» звернулася до депутатського корпусу Ковельської міськради за дозволом на будівництво на вулиці Володимирській сміттєпереробного заводу. В серпні фірма офіційно повідомила міського голову Олега Кіндера, що вона відмовляється від свого задуму. Нібито під тиском громадськості.

Тоді депутати поміркували і вирішили земельну ділянку площею чотири з половиною гектара зарезервувати спеціально під сміттєпереробний об’єкт. Таке рішення згодом і затвердили на одній з міських сесій, тільки ділянка виросла до 4,89 га.

Днями, як повідомляє «ПроКовель», компанія «МАРКОНІ» знову вирішила поновити співпрацю з містом. І знову депутатський корпус Ковельської міськради одностайно погодилися  дати ТзОВ «Інвестиційна компанія «МАРКОНІ» дозвіл на розроблення документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 4,89 га для розміщення сміттєпереробного заводу з метою надання її в оренду терміном на 49 років.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>