Більшість Росіян підтримують війну проти України

74% росіян готові підтримати дії керівництва РФ у разі початку військового конфлікту в Україні. Про це свідчить опитування російської некомерційної організації Левада-центр, проведене 21-24 березня, повідомляє «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/31/7020856/.

77% опитаних впевнені, що відповідальність за погіршення відносин між Україною і Росією цілком або більшою мірою лежить саме на Києві. Більше третини з них (36%) вважають, що внутрішні конфлікти на Україні приведуть до громадянської війни, і тільки 14% переконані, що нова влада стабілізує ситуацію. 12% вважають, що "введення російських військ призведе до стабілізації становища в країні".

В той же час 73% схильні вважати нову українську владу нелегітимною.

Протестувати проти втручання Росії у справи України росіяни переважно не налаштовані. 28% підтримують або скоріше підтримують подібні акції, приймати в них участь готові 13% опитаних.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>