Двоє волинян чоловіків врятували з вогню односельців

Загоряння трапилося у дерев’яному житловому будинку по вулиці Зарічній у селі Воєгоще Камінь-Каширського району Волині. Ще до приїзду чергового караулу місцевої пожежної командиприїзду мешканці – Іван Владанич та Григорій Федчук – врятували з будинку двох братів – 56-річного Віктора та 44-річного Володимира, - повідомили в У ДСНС України у Волинській області.

Дим, що виходив з-під даху будівлі, помітили сусіди, які забили на сполох, оскільки знали, що в оселі перебували люди. Вони ж викликали пожежників та повідомили про подію найближчим сусідам. Усі разом почали шукати погорільців, щоб їх порятувати. Старшого брата із палаючої будівлі витяг Іван Владанич, меншого брата врятував Григорій Федчик.

Врятованих негайно передали медикам, які госпіталізували чоловіків до лікувального закладу. Наступного дня обох братів виписали.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>