Володимир Дикий про перемогу «Волині» над «Металургом»

- Ми ретельно готувалися до цієї зустрічі. У Туреччині, на зборах, ми були присутніми на контрольній грі "Металурга" з пітерським "Зенітом", коли донеччани програли 0:5. Дещо ми узяли з того матчу.
Донецький "Металург" - хороша команда. Не дарма вона бореться за місце в Лізі Європи. Ми знаємо, що донеччани люблять діяти комбінаційно, звикли грати в короткий і середній пас. Наше завдання було - позбавити суперника м'яча. Потрібно було нав'язати жорстку, іноді жорстоку боротьбу в центрі поля. Не поступатися в єдиноборствах, грати на випередження. Потрібно було сміливіше йти в атаку, бо у захисті "Металурга" є певні проблеми.
Сьогодні команда виконала поставлене перед нею завдання. Надійно зіграв і воротар, і оборона. У нас була одна помилка при стандартному положенні, коли нам забив гол Чечер. Середня лінія добре відпрацювала, лишила команду "Металург" без  м'яча, добре і гостро атакували, тому у захисників суперника було багато проблем. Вважаю, що наша команда зіграла дуже добре.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>