Студенти у Ковелі провели антивоєнний флешмоб

Студенти двох Ковельських коледжів медичного та промислово-економічного, аби сказати своє тверде «Ні-війні», спеціально організували флешмоб та благодійну акцію «Всеукраїнська підтримка Збройних Сил України», котру провели на центральній площі міста. Саме на тій площі, яку депутати міськради найменували на честь «Героїв Майдану», пише «ПроКовель».

За словами заступника директора з гуманітарної освіти та виховання медичного закладу Вікторії Каленікової, ідея проведення такого заходу, направленого на підтримку української армії, обговорювалася спільно між студентами і педагогами.

Студенти обох коледжів тримали в руках плакати, які виготовили власноруч, і на полотнах яких написали найзаповітніші свої думки нинішнього часу: «Ми за мир», «Україна – єдина», «Ми хочемо кращого майбутнього для нашої країни».

Близько 400 студентів медичного коледжу і кілька десятків промислово-економічного прийшло до Будинку Рад. Вони, піднявши руки до гори і тримаючи в них аркуші паперу жовтого і голубого кольорів, утворили лише два слова, які, беззаперечно, є головним меседжем цього часу: «Україна – єдина». Потім молоді люди швидко поміняли свої позиції і утворили Державний прапор України в русі. Це супроводжувалося вигуками: «Слава Україні! Героям Слава! Україна понад усе! Україна – єдина!». Опісля цього, пролунав Державний гімн.

Всі, хто бажали долучитися до цієї благодійної акції, пожертвували на потреби Збройних Сил гроші, опустивши купюри до скринь, з якими проходжувалися молоді люди. За словами заступника директора медичного коледжу, пожертви будуть перераховані на спеціальний рахунок Міністерства оборони України. Студенти продовжили свою благородну місію спільно з учасниками флешмобу бульваром Лесі Українки, де кожен пересічний ковельчанин теж зміг зробити внесок у фінансову допомогу військовим.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>